Uncategorized

Mooi rendement behalen door het investeren in cryptomunten

Veel mensen zouden graag een mooi rendement willen behalen door hun geld te investeren. Uiteraard zijn er tegenwoordig enorm veel manieren om geld te investeren in de hoop voor een rendement op zowel korte als lange termijn. Traditioneel kocht je goud of zilver of kocht je aandelen van bedrijven. Dit kan tegenwoordig nog steeds en is een prima investering voor de lange termijn. De crypto markt is eigenlijk een opkomende financiële markt die steeds meer wordt geaccepteerd. De markt is nog steeds behoorlijk volatiel, maar dat kan een voordeel en nadeel zijn!  In crypto investeren kan een risico met zich meebrengen, maar kan zich ook dubbel en dwars terugverdienen. Op korte termijn zijn instapmomenten belangrijker dan de lange termijn. Een rendement behalen over jouw investering is zeker nog mogelijk en er zijn veel manieren hoe je dat kunt doen.

Het staken van cryptomunten

Een vorm van passief investeren in crypto is het staken van cryptomunten. Het staken van crypto of ook wel in het Engels, staking crypto, doe je door een de cryptomunten die je hebt voor een periode vast te zetten. Je kunt niet alle cryptomunten staken. De munt moet gebruiken van het proof-of-stake systeem. Het is raadzaam om dit eerst op te zoeken! Het vastzetten van de munten doe je niet voor niks. Het vastzetten van de cryptomunten kan namelijk een mooi passief rendement geven! 

De cryptomunten die je vastzet kunnen bijvoorbeeld in een stakingpool terecht komen en in ruil daarvoor krijg je een percentage over het aantal vastgelegde munten. Stel je hebt bijvoorbeeld 100 cryptomunten vastgelegd voor een periode van een maand bij een platform. Het platform belooft een beloning voor het vastleggen van 8% als je de munten een maand laat staan. Na een maand zul je dus 8 cryptomunten ontvangen als beloning. Je staat dan voor een keuze; in totaal heb je nu 108 cryptomunten. Ga je opnieuw staken met 108 munten zodat je meer cryptomunten als beloning kunt ontvangen of wil je ze misschien verkopen omdat je er nu 108 hebt. Leuk om te analyseren!  

Investeer geld door middel van het inschakelen van een hedgefund

Het inschakelen van een hedgefund doe je vaak als er behoorlijk grote bedragen geïnvesteerd moeten worden. Als je in Nederland woont en beschikt over een groot vermogen is het raadzaam om een hedge fund Amsterdam in te schakelen. Een hedgefund of ook wel een hefboomfonds is een beleggingsfonds die door middel van een goede risicospreiding en het gebruik van bepaalde financiële instrumenten een hoger dan normale rendement kunnen genereren. In ruil voor een hoger rendement moet je net zoals bij makelaar een soort courtage, of ook wel, een prestatieverloning afdragen. Het is raadzaam om je goed te laten consulteren want elke hedgefund heeft zo zijn reputatie en investeringsstrategieen. Een hedgefund heeft veel kennis en ervaring op gebied van investeren. Een hedgefund bestaat uit traders en beheerders met als doel een sterk rendement behalen op jouw geïnvesteerde geld. Heb je een groot vermogen waar je een rendement over wilt, en wil je liever dat een deel daarvan valt onder beheer. Dan is raadzaam om een hedgefund in te schakelen!